maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vesikko Cup 2015

Viime viikonloppuna Kouvolassa järjestettiin Vesikko Cup. Perinteisesti naisten maajoukkue osallistui kaksi päiväiseen turnaukseen, jossa jälleen kerran saimme hyvän mahdollisuuden pelata kovia otteluita yhdessä. 

Lauantaina kokoonnuimme Kouvolan uimahallille 9:30, ja ensimmäinen peli alkoi 10:30. Lauantaina pelasimme viisi ottelua, mutta osa tytöistä pelasi myös toisessa joukkueessa, joten joillekin pelejä kertyi jopa 8. Vesikko Cupiin kuuluu perinteisesti ilta juhlat, mutta korkkojen ja mekkojen sijasta me pukeuduimme huonoimpiimme ja lähdimme talkoisiin. Kuljetus Tuuri Oy on tarjonnut meille talkootöitä jo usean vuoden ajan. Talkoilun jälkeen vietimme rauhallisen koti-illan ja söimme vohveleita. Nam!
Oona #10 ja Nelly #13 

Homma hoidettu!

Nelly #13 
Jenni #2 ja Mira#14 sekä Ella #8 kolmantena pyöränä.
Koska lauantaina meillä oli tiukka pelitahti, sunnuntaina pelasimme vain yhden ottelun. Tavoitteenamme on kuitenkin se kirkkain mitalli Kolumbiasta, joten turnauksen loputtua jäimme vielä hallille ja tunnin ajan harjoittelimme aloituksia, 1vs2 hyökkäyksiä ja rankkareita. Harjoittelun lomassa lunastimme meille myönnetyn Spirit palkinnon, jonka ansaitsimme kuulema olemalla yhtenäinen ja urheilullinen joukkue.

Viikonloppu oli rankka, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Kisat lähestyvät ja jännityksen aistii tunnelmassa. Pienet virheet, joilla Vesikko Cupissa ei ole mitään väliä, tuntuvat isoilta notkahduksilta kun niiden ajattelee tapahtuvan kesällä mahtimaita vastaan. Pelaajilta vaaditaan nyt taitojen ja kovan kunnon lisäksi melkoinen määrä pitkäpinnaisuutta ja joukkuetovereiden kunnioitusta.Kaikki hyvin, vaikkei siltä näyttäiskään

Liian monta iskua päähän?

Kapteenimme Heli #6  retroverkkareissaan kerto mitä tehdä

Pikkukala ja SuperOona

Vesikko Cupin sijoitukset:
1. Urheilusukeltajat 2. Saimaan norpat 3. Jyväskylän uppopalloilijat 4. Nuorten maajoukkue 5. Naisten maajoukkue 6. Kouvolan Vesikot 7. Keski-Uudenmaan sukletajat

Tervein Seda #12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti