maanantai 27. huhtikuuta 2015

Mosho- Dermosil perheen tuotteita myynnissä


Moni teistä on sosiaalisessamediassa varmasti törmännyt meidän "hätään". Taidot ja kunto on kohdillaan, mutta kisojen budjetti paisuu odotettua suuremmaksi, eikä kaikilla ole varaa tämän hetkiseen 1000e omavastuuseen. Muutama päivä sitten jouduimme todenteolla arvioimaan, onko meillä varaa lähteä kisoihin. Ilmottautuminen on nyt kuitenkin tehty, ja me todellakin lähdemme kisoihin!


Puhelimet ovat käynet kuumana ja WhatsApp on kilissyt, kun pelaajat ovat keksineet uusia varainkeruukeinoja ja kyselleet yhteistyökumppaneita. Itse löysin mielestäni hyvän tuotteen, jonka avulla on mieleistä kerätä rahaa. Mosho tuotteet ovat Dermosil perheen tuotteita. Valitavissa on kuusi erilaista kahden tuotteen pakettia: Hands, Family, Women, Men, Sauna ja Sport. Mosho on suomalainen yritys, Dermosil Oy:n tytäryhtiö. "Laadukkaat Mosho-tuotteet on valmistettu parhaista raaka-aineista ja kehitetty erityisesti pohjoismaiselle ihotyypille. Valikoimastamme löydät hellävaraisia ja raikkaita puhdistustuotteita ja kosteusvoiteita, jotka sopivat koko perheelle." Lisää tietoa tuotteista löydät täältä. 


Hands
Men
Kahden tuotteen paketti maksaa ostajalle 15e, josta joukkueelle kertyy 5e voittoa. Tilauksen voi tehdä tästä linkistä. Tuotteet voi noutaa joltakin maajoukkuepelaajista tai uppopallotreeneistä, tai sovit toimituksen jonkin meidän tyttöjen kanssa. Mikäli et ole varma tuotteen toimitus/nouto mahdollisuudesta, niin ole rohkeasti yhteydessä. Keksitään jotain!


Terveisin Seda #12


1 kommentti:

  1. En halua saippuaa, mutta voiko tuon rahan lahjoittaa joukkueelle yhteisesti ihan muuten vaan?

    VastaaPoista