keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Pelaajaesittely- Kira #3


Tämä suomenruotsalainen pimatsu kuuluu ehdottomasti joukkueemme selkärankaan. Hän on joka paikan höylä ja kykenee pelaamaan mitä tahansa paikkaa ilman minkäänlaisia ongelmia, mutta yleisemmin hänet näkee joko korin päällä tai sen edessä. Kira on uppopallossa luonnonlahjakkuus ja jo muutaman kuukauden uppopalloilun jälkeen hän pelasi maajoukkueessa ja kamppaili pohjoismaiden mestaruudesta. Sen jälkeen hän ei ole näistä piireistä pois päässytkään. Eikä me hänestä halutakkaan päästä!

Hän on syntyperältään kaukaa pohjoisesta (Oulusta), mutta lapsuutensa asunut Kokkolassa ja nyt tampereilaistunut jo jokusen vuoden. Johtuneekohan pohjalaisesta sisusta jääräpäisyys pysyä altaan pohjassa hyvinkin pitkiä aikoja tilanteita luovuttamatta vai onko se pelkkää hulluutta tätä lajia kohtaan? Ja mistä hänet pikku sydänkohtauksenkin jälkeen voi löytää? Edelleenkin altaasta.

Altaan ulkopuolella tämä kuvankaunis neito työskentelee tampereen stadiumilla somistajana ja kaiken tämän lisäksi hän on kahden aivan ihanan pikku pojan äiti. Myös nämä pienet vesipedot voi tavata uimahallissa leireilemässä meidän kanssa :) Samoin kuin moni meidän jokkueesta hän rakastaa kaikkea urheilua, mutta nauttii enemmän salilla raudan pumppaamisesta kuin zumba tunnilla hytkymisestä. Hyvän ruuan syöminen kuuluu myös "harrastuksiin", samoin kuin salaa kaija koon musiikin tahtiin tanssiminen ;) Tämä nainen on maalivahtiparin lisäksi esimerkillinen joukkuetoveri, aina toivottu sisko sekä hyvä ja luotettava ystävä<3

Ainiin! Sori miehet, tämä pippurinen miss syyskuu on onnellisesti naimisissa eli EI sinkku ;)

Etualalla Kira #3 jonka takana Saija #5 
Kira #3Terkuin Nelly #13 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti