torstai 2. huhtikuuta 2015

Pääsiäishaaste!

Taas on toinen niistä vuoden juhlapyhistä johon kuuluu olennaisesti suklaa. Jouluähkystä on jo sopivasti aikaa, joten pääsiäismunien mussutus telkkaria katsellen tuntuu varsin mieluisalta ajatukselta. Luontoäiti ei näillä säillä juurikaan kutsu ulkoilemaan, ja sohvalle käpertyminen tuntuu vähintäänkin luonnolliselta. 

Tässä mahdollisuus tehdä pieni poikkeus, naisten uppopallomaajoukkueen pääsiäishaaste! Olisi kaksinaamaista rajoittaa lukijoiden suklaan syöntiä, sillä harvalla pelaajistamme on niin rautaiset hermot etteikö pääsiäinen menisi suklaa unelmissa, joten keksimme jotain muuta.


Jokaista pääsiäismunaa kohden tulee tehdä lihaskuntoliikkeitä. Yhtä tavallista munaa (esim. Kinder) tai neljää pikku munaa kohden tulee tehdä 40 etunojapunnerrusta tai 40 kyykkyhyppyä. Tee liikkeet ennen suklaiden syöntiä, tällöin saat hetken aikaa harkita haluatko todellakin syödä suklaat. Toinen vaihtoehto on aloittaa aamu jumppaamalla, kerää hyppyjä ja punnerruksia varastoon!Kuinka monta lihaskuntoliikettä kuvassa on? Hyvää pääsiäistä!

Terveisin Seda #12Päivitys 3.4.14 klo 21:44.  Päivän saldo on 160 kyykkyhyppyä ja 160 punnerrusta. 


4 kommenttia:

  1. Pääsiäishaaste selvitetty. Kuvassa on 120 lihaskuntoliikettä. Eikös se tää se haaste ollu? 😉

    VastaaPoista
  2. Lasketaanko kyykkyt? Tein tänään tehokkaan crossfit-kuntopiiri-jumppa-salitreenin: toistoja tuli niin että en pääsiäisenä ehdi muuta tekeenkään kun vetään munaa poskeen. Saija #5

    VastaaPoista