tiistai 14. huhtikuuta 2015

Suomen parhaat selvillä

Viime viikonloppuna Helsingin Pirkkolassa pelattiin uppopallosarjojen finaalit. Pronssit ja kullat jaettiin nuorten- ja naisten SM-sarjassa, miesten 1. divarissa ja miesten SM-sarjassa. Miesten SM-finaalissa pelasi ensimmäistä kertaa pitkiin aikoihin naispelaaja. Joukkueemme Kira #3 puolusti Tampereen korilla, ja Saija #5 oli valmis hyppäämään altaaseen, mikäli olisi ollut tarve. Kiran mahtavasta puolustuksesta huolimatta Tampere joutui taipumaan ja Hämeenlinnan urheilusukeltajat veivät voiton 3-1. Päivä kuitenkin alkoi kahden naisjoukkueen kamppailulla. Nasut ja Najadit pelasivat nuorten SM- pronssista, eli epävirallisesta naisten SM-mestaruudesta. 


Najadit ovat pääkaupunkiseudun naisjoukkue, ja myös Suomen ainut uppopalloseura vain naisille. Se on perustettu 1984 ja joukkueen kokoonpanosta löytyy vielä nykyäänkin perustajajäseniä. Joukkueessa pelaa muutama maajoukkueenkin edustaja. Najadit ovat aktivinen seura, joka osallistuu säännöllisesti Firenze Cupiin, jonka he voittivat 2014.Viime vuonna Najadit järjesti Espoon Tapiolassa oman Najadi Cupin. Joukkueen naiset ovat intohimoisia pitkänlinjan uppopalloilijoita, jotka kasvattavat niin omista kuin muidenkin lapsista ahkerasti uusia uppopalloijiloita. Najadit harjoittelevat Tapiolassa tiistaisin, Paikalla on oltava viimeistään kello 20:15. Käy kokeilemassa!
Najadit valmiina pronssiotteluun 2015

Nasut on joukkueellinen naisia, jotka ovat kerätty ympäri Suomea. Vaikka joukkue on poimittu sieltä täältä, on se kerennyt pelata yhdessä jo vuodesta 2007. Joukueessa pelaa monta maajoukkueenedustajaa. Nasut on useamman kerran osallistuneet Berliinissä järjestävään Champions Cupiin, jossa se on parhaimmillaan yltänyt hopeamitallille 2011. Joukkueessa puhaltaa muutoksen tuulet, sillä joukkea éi ole enää mikään ryhmä pikkupossuja, ja nimen muuttamista on harkittu jo tämän kauden alusta. Ehdotuksia?
Nasut 2015

Viikonlopun tulokset.

Miesten SM-sarja   
1. Hämeenlinnan sukeltajat 2. Tampereen Urheilusukeltajat 3. Riihimäen Urheilusukeltajat

Miesten 1. Divisioona
1. Joensuu 2. Pohjanmaa 3. Saaristomeri

Nuorten ja naisten SM-sarja
1. Riihimäen urheilusukeltajat 2. Urheilusukeltajat 3. NasutKävitkö katsomassa pelejä?

Terveisin Seda #12

6 kommenttia:

 1. Onhan Elina #4 tässä muutaman finaalin pelaillut, vai lasketaanko hänet jo äijäksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietääkseni ihan äijäksi oo muuttunu, mutta en mä kyllä valitettavasti oo miesten SM-finaalissakaan pelannu. Oishan se kieltämättä hienoa! Ehkäpä ens kaudella ;)

   Elina #4

   Poista
 2. Näinkö on? Pahoittelut asia virheestä!

  VastaaPoista
 3. Taitaa olla muuten Hämeenlinnan Sukeltajat tuon mestarin nimi nykyisin.

  VastaaPoista