maanantai 26. syyskuuta 2016

Naisten uppopalloviikonloppu- rentoa yhdessä oloa altaan pohjassa

Moikka!
 
Takana on aivan mahtava viikonloppu! Siitä huolimatta, että oma osallistumiseni oli kasvavan keskivartalon vuoksi melko vajaata, oli leiri minunkin mielestäni menestys. Uskon, että täysillä mukana olleet tytöt, naiset ja eräät keski-iän ylittäneetkin neidot olivat viikonloppuun tyytyväisiä.
 
Lauantaina sekalainen sakki uppopalloilevia naisia kokoontui Rajamäen uimahallille. Mukaan mahtui joitakin jo vuosia aikaisemmin "eläköityneitä" uppopalloilijoita, joiden läsnäolo herätti spontaania ihmettelyä ja hilpeyttä. Tälle leirille oli kuitenkin kaikki tervetulleita, ja oli ihana huomata, että se viesti oli selvästi mennyt perille. Mukana oli paljon naisia joita ei oltu aiemmin nähty leirillä ja toisia jotka olivat vuosia aiemmin lopettaneet leireillä käynnin syystä tai toisesta. Lauantain harjoitukset mentiinkin niin sanotusti omalla porukalla, Helin #6 johtaessa toimintaa. 
 
Sunnuntai aamu alkoi jo kello 8 aamureippailulla, joka ei ollut vielä kovinkaan suosittu, mutta päivän kahdella altaalla meitä oli yhteensä 19 naista Tomi Suomalaisen vetäessä allasharjoitukset. Harjoitukset olivat itsessään yksinkertaisia niin taktisesti kuin teknisestikin, mutta tarjosivat vanhoille konkareillekin uusia näkökulmia ja ideoita. Koko viikonlopun aikana pelattiin paljon, mutta sen lisäksi tehtiin koritus- ja ohitusharjoituksia.
 
Seuraava vastaavanlainen leiri on tarkoitus järjestää 12.-13.11.16, joten merkkaa se kalenteriisi ja jää odottamaan lisätietoja!

 
Seda #12
 
 
 
 
 

 

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti