sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Ajatuksia uimapuvusta

Kuinka monta uikkaria sinä omistat? Yhden? Vai käytätkö pääasiassa bikineitä?  Uppopalloilijana minä omistan lähes tusinan verran uikkareita. On peliuikkareita, uintiuikkareita ja uikkareita joita ei oikeastaan koskaan käytä, ne vain piti silloin saada. Peliuikkareiden tulee olla väritykseltään yksinkertaisia, joko valkoisia tai mustia/tummansinisiä. Mutta aivan kuten muussakin urheiluvaate maailmassa, myös uikkareiden kuosit ovat kirkastuneet. Uppopalloharjoituksissa saa välillä irrotella ja laittaa kirjavan uimapuvun päälle. Uskomatonta, miten "vaatetus" vaikuttaa mieleen ja tätä kautta suoritukseen. Parhaimmillaan uusi uimapuku tuo uutta motivaatiota ja intoa pitkäjänteiseen harjoitteluun. Iltamyöhäisiin treeneihin on mukavampi mennä, kun on uusi uimapuku testissä ja esiteltävänä.

Tämän kevään ehdoton hitti meidän naisten maajoukkueessa on ollut tämä Stadiumin kirjava uimapuku. Ensin se oli yhdellä ja sitten toisella, nyt jo kuusi joukkueen jäsentä käyttää tätä uimapukua. Selässä ristiinmenevät nauhat ja alas uurrettu leikkaus saavat selän näyttämään urheiluliselta ja naiselliselta. Pieni rintaisena tykkään  itse tällaisista avoimista uikkareista, mutta osa meistä käyttää varsinkin pelatessa mielummin umpinaisempaa uimapukua. Pysyy ns. sisarukset tallessa =)
Joukkueessamme jo vuosia pelannut Elina #4 teki kandinsa uppopallouikkariin liittyen. Kyselyn pohjalta hän suunnitteli ja valmsti meille uimapuvut. Uikkarilta toivottiin urheilullisuuden ja keveyden lisäksi naisellisuutta. Mitä mieltä olet?Elinan #4 suunnittelema uimapuku ja Sirpa #15

Joku kerta kirjoitan sitten edustusasuista joita ajattelemme kisoihin, mutta sitä odotellessa tässä Saksan naisten kisauikkari.

Kuva Facebookista

Mitä mieltä olet?
     
Seda #12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti