keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Eka peli

Maanantaiaamuna heräsimme jännittyneinä, oli ensimmäisen pelipäivän aamu. Aamiaisen jälkeen valmentajamme piti joukkue- ja pelipalaverin. Vessan ovi kävi tiuhaan palaverin aikana, kun jännitys kasvoi entisestään. Huoltajamme Helin (nyk. tunnetaan nimellä Helen) palaverin puolivälissä pitämä rentoutumisharjoitus kuitenkin rauhoitti joukkueen ja sai meidät kasaamaan ajatukset peliä varten.

Allasalueella ensimmäisenä vuorossa olivat jo tutuksi muodostuneet liikkuvuus- ja hengitysharjoitukset ennen altaassa tehtävää varsinaista lämmittelyä. Pelin ensimmäisessä erässä jännitys näkyi joukkueessa, eikä peli kulkenut joukkueelle tyypillisellä tavalla. Vastustaja pääsi tekemään korin, mutta tämä sai meidät sisuuntumaan ja pääsimme vihdoin paremmin kiinni omaan pelirytmiin.

Toinen erä alkoi paremmalla sykkeellä ja pääsimme painostamaan vastustajaa. Vastustajan pelityyli yllätti meidät, emmekä päässeet tarpeeksi niskan päälle saadaksemme aikaan korin. Paikkoja syntyi, mutta vastustaja karvasi tiukasti kolmella pelaajalla.


Häviöstä huolimatta, tappiomieliala ei ole vallannut joukkuetta. Pahin jännitys on nyt lauennut ja olemme entistäkin nälkäisempiä. Aiomme pelata omaa hyvää peliämme, sillä sen me osaamme! Sillä ei ole väliä, kuinka monta kertaa meidät tallotaan, vaan kuinka monta kertaa nousemme ylös.


Terveisin,

Ella #8 ja Oona #10Etummaisena huoltajamme Helen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti