keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Alle kaksi viikkoa reissuun!


Lähtöön on alle kaksi viikkoa, kisojen alkuun alle kolme viikkoa. Elämän tasapaino on kallistunut poikkeuksellisen urheilukeskeiseksi. Juhannuksena vaihtui treenikausi kisoihin valmistelevaan kauteen. Vuoden jatkunut perustyö maailmanluokan kunnon saavuttamiseksi lähestyy kliimaksia. Kunto on kova. Treenejä on paljon ja ne ovat hetki hetkeltä spesifimpiä. Uintitreeneissä on kovia vetoja; maksimikestävyyttä ja vauhtikestävyyttä. Kovalla kunnolla on kovat treenit mukava vetää ja yhdessä tekemisen riemu on liikuttavaa. Treenit ja kisat ovat mielessä joka hetki.

 
Mutta mitä kuuluu Tampereen Hervantaan? Erikoista. Olen kesäkuun puolestavälistä kärsinyt unettomuudesta ja kuun vaihteesta ruokahaluttomuudesta. Elämä on sumussa kulkemista. Olen aina ollut hyvä syömään ja nukkumaan, tämä on ennenkokematonta. Treeni kulkee kuitenkin hyvin ja mieli on jännittyneen innostuneen odottavainen. Syitä ollaan pohdittu; fyysinen rasitus, henkinen stressi, levon puute, tulehdustila. Olen saanut hyviä neuvoja unen ja ruokahalun houkutteluun. Levon, buranan, elämän leppoistamisen, älylaitteen hivelyn rajoittamisen, ruuan laadun parantamisen ja miellyttävien ihmisten seuran ansiosta alkaa elämänilo jälleen löytyä.
 
Nämä ovat minun kolmannet MM-kisat. En muista koskaan odottaneeni kisoja näin antaumuksella kuin nyt. Olen paremmassa fyysisessä ja henkisessä valmiudessa kuin ikinä. Koko joukkue on paremmassa fyysisessä ja henkisessä vireessä kuin ikinä. Kävi kisoissa miten tahansa, tulemme ottamaan kaiken ilon irti elämämme ja joukkueemme tähtihetkistä.
 
Saija #5


Huoltaja- Heli tekee treeniin valmistelevaa käsittelyä

Mira #14 lataa soittolistaa kisareissuun

Saija #5, Elina #4, Jenni #2, Heli #6 ja eturivissä Veikko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti