torstai 12. maaliskuuta 2015

Uppopallonainen joka kuukaudelle (sis. arvonnan)

Kuinka monen seinään kaunistaa uppopalloilijatar? Mehän olemme julkaisseet jo kolme kalenteria, joista viimeisin tänä vuonna! Tyttökalentereiden tuottavuutta epäillään, sillä vuoden lähestyessä loppua niitä ilmestyy kuin sieniä sateella Meille kalentereiden teko on ollut ensisijaisesti tuottavaksi todettua varainkeruuta ja toissijaisesti huippuhauska projekti. Olemme julkaisseet kolme kalenteria, joiden suosio on yllättänyt joka kerta. Ennen kuin vuoden 2014 kalenterin sivuja kerettiin edes kääntää loppuun, asiakkaat alkoivat kyselemään jo seuraavan vuoden kalenteria. Niinpä alkuperäisistä suunnitelmista poiketen julkaisimme Uppopallonaiset kalenterin kahtena vuotena peräkkäin.
Laura Tammisto/ Studio Torkkeli
2014 kalentersita Mira # 14 Ja Nelly # 13

Laura Tammisto/ Studio Torkkeli
2014 kalenterista Jenni # 2
Tämän vuoden kalenterin teemana on aikaisempia selkeämmin uppopallo. Pelikuvia kalenterissa ei kuitenkaan ole, vaan enemminkin kauniita naisia valmiina näyttämään taitonsa. Taitonsa näytti myös Studio Torkkelin Laura Tammisto, ohjeistaessaan ja kuvatessaan meitä kalenteriin. Kauan ei tarvinnut kameran edessä edustaa, kun Laura oli napannut jo napakymppi otoksen jokaisesta tytöstä. Lopputulos yllätti jokaisen, "olenko minä tuossa?"

Laura Tammisto/ Studio Torkkeli
2015 kalentrista Seda # 12

Sirpa # 15 keittiömme seinällä 

Vaikkakalenteriprojektit ovat olleet hauskoja projekteja, joissa maskinrajat vaihdetaan meikkiin ja peliuimapuku saa uuden ilmeen, on niiden ensisijainen tarkoitus ollut varainkeruu. Joka vuosi kalentereiden suosio on yllättänyt meidät, tänä vuonna 500 kappaleen painos hävisi käsistä ennätysnopeasti. Kalentereita on kyselty Suomen rajojen ulkopuolelta. Euroopan lisäksi Uppopallonaiset kaunistavat seiniä Australiassa ja Kolumbiassa.

Kaikkien blogiin 14.3.15 mennessä asialisesti kommentoineiden kesken arvotaan tämän vuoden seinäkalenteri. Niitä on enää muutama jäljellä!


Seda #12

4 kommenttia:

 1. Kalenteri sopisi huoneeni seinälle kuin lohi ruisleivän päälle! Ja saisitte samalla lisää kansainvälistä näkyvyyttä (terveisiä Brnosta/Tsekin Tasavalta)

  - Valtteri D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sormet ristiin! Terveisiä aurinkoisesta Helsingistä =)

   Poista
 2. Tottakai löytyy työpaikan seinältä! Alkaa myös olla jo perinteinen joululahja annettavaksi! Toivottavasti tänä vuonnakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Aika hyvät mahikset saada toinenkin kalenteri, ehkäpä kotia?

   Poista