perjantai 27. maaliskuuta 2015

Tapiolassa pelataan!

Illalla taas pakataan kimpsut ja kampsut, sillä huomenna on pelit ja sunnuntaina leireillään. Kerrankin pelit ovat lähellä minua, eikä tarvitse herätä kukon pierun aikaan saatika matkustaa montaa tuntia ahtaassa autossa. Toki kaikilla tilanne ei ole sama, sillä esimerkiksi Jyväskylästä matkustetaan jo neljättä tuntia tänne pääkaupunkiseudulle. 

Huomenna on siis nuorten SM-sarjan pelit Espoon Tapiolassa. Koska Suomessa ei vielä ole tarpeeksi aktiivisia naispelaajia, naiset saavat pelata alle 21-vuotiaiden sarjassa. Naisten joukkueita on kaksi, Najadit ja Nasut, joissa molemmissa on maajoukkuepelaajia. 

Maajoukkue ylläpitää pelipäivänä uimahallissa kahviota. Ota siis perheesi ja muutama kolikko mukaan ja tule tutustumaan uppopalloon!

Lauantaina pelien jälkeen maajoukkueella on yhteisiä suunnitelmia: tutustumme uusiin joukkueen huoltaja ehdokkaisiin, ja ilmeisesti Sukeltajaliiton edustaja tulee juttelemaan kanssamme kesän projektista.

Sunnuntaina viikonloppu jatkuu Hämenlinnassa maajoukkueleirin merkeissä, jonka tapahtumisa lisää ensi viikolla. Aivan niin kuin Kokkola, niin Hämeenlinnakin on  minun uppopallo harrastuksen kannalta merkittävä paikka. Siellä olen ensimmäistä kertaa osallistunut maajoukkuleirille. 2004 keväällä rohkenin nuorten maajoukkueleirille. Muistan, kuinka perjantai-lauantai välisenä yönä nukuin vain muutaman tunnin, sillä leirillä oleminen jännitti kovasti. Myös lauantai aamulla juostava Cooperin testi kihelmöi vatsassa. Onneksi nykyään leireily ei enää jännitä ja Cooperin testejä ei tarvitse juosta =)


Terveisin Seda #12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti