keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Ensimmäiset viikkotreenit

Ennen kisoja meillä on kahden leirin lisäksi myös maajoukkueen yhteiset viikkoharjoitukset: yksi takana ja kaksi vielä edessä. Eilen lähdimme suoraan töistä ajamaan Tampereelle. Kokoonnuimme uudistuneessa Kalevan uimahallissa, ja harjoitukset alkoivat kello 19:00. 

Altaalle oli myös kutsuttu harjoitusvastukseksi tarkasti valittu nippu miehiä. Valintakriteerinä ei ollut ulkoiset tekijät tai siviilisääty vaan pelityyli. Halusimme pelata joukkuetta vastaan, joka syöttelee nopeasti ja pelaa ketterästi. Miehiltä kiellettiin kaikki voiman käyttö: he eivät saaneet laittaa palloa kynkkään tai karvata meiltä palloa pelkkään voimaansa turvautuen. Ja kuinka ollakaan, me naiset jyräsimme! 

Pelaaminen oli huippua! Täysillä vaihdoilla selkeät kolme erää pelatessa pystyi kokeilemaan mihin oikeasti pystyy. Ei tarvinut pelätä maitohappoja tai seuraavaa sukellusta, sillä vaihtoon pääsi heti kun siltä tuntui. Jotain kertoo koko joukkueen flow tilasta se, että allasajan loppuessa koko joukkue oli harmissaan. Ikinä ei ole 90 min allas mennyt niin vauhdilla. 


Helsingin tytöt matkalla kotia. Sirpa #15, Seda #12, Irina #1 ja kuskina Ella #8

Treenien jälkeistä keskustelua WhatsAppissa


Terveisin, Seda #12

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti