tiistai 1. maaliskuuta 2016

Vuoden ensimmäinen leiri- ennätys rikkoutui

Viikonloppuna järjestettiin naisten avoin maajoukkueleiri Tampereella. Hiihtolomien vuoksi hallilta ei saanut tavalliseen tapaan allasaikaa, vaan leiri aloitettiin jo 7:45 ja altaaseen hypättiin 8:30. Seuraava allas olikin vasta illalla 16:30. Sunnuntainakin ainut allas alkoi jo 8:30, mutta aamureippailulla oltiin jo 7:30. Kukaanhan meistä ei edes olisi halunnut nukkua pitkään ;) Tavallisesta poiketen sunnuntain toinen allas oli korvattu painonnosto harjoituksilla, jotka Saija #5 veti meille Nääshallilla. Painonnostosta tuleekin myöhemmin ihan oma julkaisu.
 
Maajoukkueleireillä on käynyt kaiken kokoisia, ikäisiä ja näköisiä naisia ja tyttöjä. Tällä leirillä rikottiin kuitenkin yksi ennätyksistä, kun vasta 12 vuotias Hilla uskaltautui mukaan. Nuoresta iästään huolimatta hän on kerennyt pelata jo 7 vuotta, mitä ei ollut vaikea uskoa kun Hillan näki altaassa. Rohkea ja aktiivinen pelaaja, joka ei anna pienen kokonsa häiritä menoaan. Painonnosto salillakin hän osallistui keskittyneesti (keskittyneemmin kuin osa aikuisista) rinnalle veto harjoituksiin, ja Hillan kevyt tanko punaisine painoineen kolisi salin nurkassa alusta loppuun. Mahtava tyttö!

Leirillä pelattiin paljon, mikä on aina kivaa tai minun mielestäni jopa parasta, mutta joitakin leirin teemaan sopivia harjoituksia myös tehtiin. Tänä viikonloppuna keskityttiin maalivahti työskentelyyn ja erityisesti maalivahdin liikkumiseen korin päällä. Juhani heitti meille ajatuksen, että entäpä jos maalivahti olisikin pääasiassa selkä suoraan kentälle päin. Hyökkääjän tullessa sivulle maalivahti voisi hieman kääntää päätään enemmän hyökkääjään päin, muttei niin reilusti kokonaan kuin aikaisemmin on totuttu. Hyökkääjän olikin vaikea saada maalivahdista otetta tai löytää puskukohtaa kun maalivahti tarjosikin kylkeä. Kokeilkaapa treeneissänne!


Hilla, leirin nuorin ja Jonna, leirin vanhin, vasta 25 vuotias ;)
Kuulumisten vaihtoa altaiden välillä.

Uppopallonaisten perinteistä illanviettoa: jäätelö, siskonpetejä ja euroviisuja.

Seda, Mira ja Jenni
Viesti kilpailu, mun joukkue voitti!
 


Kaikki ei selviytynyt sunnuntain aamureippailulle, tässä ne jotka olivat mukana.

Rauta on kevyttä, Hilla etualalla.
 Terveisin Seda #12

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä huippuu olla leireilemässä teidän kanssa! Mahtavia tyyppejä kaikki! Toivottavasti pääsen pian uudelleen. T:Hilla

    VastaaPoista
  2. Uskon että kaikki ottavat sinut mielellään mukaan =)

    VastaaPoista