perjantai 18. maaliskuuta 2016

Missä uppopalloillaan?

Olen syntyjäni Jyväskylästä, siellä aloitin uppopallon nuorena tyttönä. Teini-ikäisenä rutinoiduin käymään hallilla iltamyöhään vähintään kaksi kertaa viikossa. Ajattelin aiemmin, etten ikinä voi muuttaa kaupunkiin, jossa ei olisi mahdollista pelata uppopalloa.

Pari vuotta sitten asuin vielä Jyväskylässä, kävin samoissa treeneissä kuin jo monta vuotta aiemmin samojen herrojen kanssa. Tiesin, että poismuutto olisi edessä, sillä avomies (pian avIomies) oli saanut työn Etelä- Suomesta. Helsinkiin oli lohdullista muuttaa, sillä tiesin että siellä on erittäin hyvät mahdollisuudet treenata uppopalloa jopa neljän seuran harjoituksissa. Nyt elämä on heittänyt meidät Hyvinkäälle. Täällä halli on remontissa, eikä uppopallo treenit pyöri. Ymmärtääkseni harjoitusvuorojen pyöriessäkin pelaajia on vain kourallinen. Lähellä on onneksi Rajamäen uimahalli, jossa räpyläuimareihin suhtaudutaan myönteisesti. Lisäksi olen muutaman kerran eksynyt myös Tuusulaan uppopalloharjoituksiin.

Tämän piiiiiitkän alustuksen tarkoitus oli valmistella seuraavaa kysymystä: Missä kaikkialla uppopalloa pelataan?

Osaan toki listata melko monta kaupunkia, Helsinki, Vantaa, Espoo, Porvoo, Vaasa, Kotka, Jyväskylä, Turku, Nivala, Hämeenlinna, Joensuu, Tuusula, Riihimäki, Kokkola ja Pietarsaari, Kouvola ja Seinäjoki. Mutta olisi mielenkiintoista kuulla missä kaikkialla Suomessa on uppopalloilijoita? Eniten tietysti kiinnostaa yllättävät, uudet ja pienehköt uppopallo-kaupungit.

Lisäksi kiinnostaisi tietää miten teillä pyörii treenit silloin kun pelaajia on alle 10? Pelaatteko 3 vs 3 peliä vai teettekö silloin harjoituksia? Ja mikä teidät pitää motivoituneena silloinkin, kun pelaajia on viikosta toiseen vain kourallinen?
täältä


Hyvää viikonloppua !

Seda

1 kommentti: