maanantai 3. elokuuta 2015

Kotimatkalla - mutkia matkassa

Kisat on kisattu ja juhlatkin juhlittu, mutta lentoyhtiö piti huolen siitä, että meidän matka kestää vielä jokusen päivän. 

Yöllä kolmen aikaan kellot soi, osalle porukasta se tarkoitti heräämistä, mutta osalle se tarkoitti tansilattialta poistumista ja salsamekkojen vaihtamista matkavaatetukseen. Neljän aikaan aamuyöstä olimme Calin lentokentällä valminna (ja todella väsyneinä) paluumatkaan. Tiskille saapuessa yöllä kuulemamme huhut kuitenkin kävivät toteen, ja peruntuneen Cali- Miami lennon vuoksi koko reittimme jouduttiin uusimaan. Ystävälliset virkailijat etsivät pitkäjänteisesti meille uusia lentoja, ja alun epätoivon sijaan kaikki pelaajat pääsivät samoille lennoille. 

Paluumatkamme on kestänyt nyt noin 18 tuntia, mutta olemme päässet vasta Bogotaan. Onneksi Irina #1 sai sovittua meille hotellin ja lounaan lentoyhtiön piikkiin, jossa olemme nyt saaneet hetken nukkua ja levätä. Illalla kello 23 matka jatkuu New Yorkiin, jossa valmennusjohto meitä jo odottelee. New Yorkista tarkoituksena on lentää suoraan Helsinkiin, jossa olemme tiistai aamuna. 

Onko teillä ideoita miten kokea New Yorkia 12 tunnin aikana?

Terveisin Seda #12


Tytöt juhlatunnelmissa! Pitkäjänteisesti meitä palvellutta työntekijää kiitettiin yllätyspusulla

Lentokentällä

ALoft lentokenttä hotelli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti